Royal Cycling Team ry

Ajankohtaista

Lähtö Renkomäen ABC-asemalta.
Heinäkuun hellepäivä ja Roayl Cycling Teamin toimintaan tutustuva pyöräilyaktivisti Japanista saivat seuran seniorit ja lomalaiset liikkeelle ylimääräiselle torstai-lenkille 2.7.
Lauantain lähtö kello 10:00 ja torstain lähto kello 18:00 urheilukeskuksesta. Lauantaina ajetaan 130km reitti ja torstaina 50km
Perinteinen uusien jäsenten hyväksyntä seuraan ajettiin 4.6. Kankaankadun mäessä. Aktiiviset uudet jäsenet sekä muut mäkimiehet haastoivat itsensa ja toisensa kelloa vastaan.
Royal Cycling Team ja Porvoon Akilles ovat käynnistäneet pitkäjänteisen yhteistyön, jonka tavoitteena on kehittää sekä Lahdessa ajettavasta Royal-Pyöräilystä että Porvoossa järjestettävästä Porvoon Kuntoajoista osallistujamääriltään keskikesän merkittävimmät pyöräilytapahtumat. Yhteistyöllä tähdätään laadukkaasti järjestettyihin ja vetovoimaisiin massatapahtumiin.
RCT:n kausi on käynnistynyt aktiivisesti. Porukkalenkeillä on käynyt huonoista keleistä huolimatta hyvin väkeä. Olemme olleet mukana myös pyöräilyviikon tapahtumissa sekä kunnon nainen tapahtumassa. Keravan kevätpolkaisussa olimme mukana 17 ajajan voimin
Royal Cycling Teamin vuosikokouksessa 25.3.2015 kutsuttiin Seppo Rantala ja Erkki Wahlfors seuran kunniajäseniksi. Seuralla on nyt yksitoista kunniajäsentä.
Yhteislenkit (14.3.2015)
RSS ATOM