Seuran esittely

Royal Cycling Team ry kuntopyöräilyseura perustettiin vuonna 1980 pyöräilyä ja liikuntaa aktiivisesti harrastavien kuntoilijoiden toimesta.

Seuran toiminnan periaatteena on edistää pyöräilyä ja muuta liikuntaa kuntotasolla, tukea juniorityötä sekä ohjata nuoria kykyjä seurojen valmennukseen. Jäsenilleen seura järjestää kuntoajoja, liikennevalistusta sekä erilaista toimintaa fyysisen ja henkisen kunnon edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Jäsenemme ovat aktiivisesti osallistuneet paitsi itse järjestämiimme, niin myös koti- ja ulkomaisiin pyöräilytapahtumiin, kuten Maratonpyöräilyyn, Pirkan Pyöräilyyn, Turku Touring -tapahtumaan sekä moniin muihin ajoihin eripuolilla maata. Ulkomaisiin pyöräilytapahtumiin ovat jäsenemme osallistuneet mm. Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa sekä Virossa.

Seura on järjestänyt vuosittain heinäkuussa Royal-Pyöräilyn, joka ajetaan Salpausselän maisemissa. Ajo on säilyttänyt asemansa pyöräilytapahtumien joukossa ja osallistujien määrä on ollut parhaimmillaan yli 400 pyöräilijää. Royal-Pyöräilyyn osallistujat ovat tulleet eri puolilta Suomea, lisäksi tiettävästi kaukaisin osallistuja on ollut Japanista asti. Tapahtumalla olemme myös tehneet kotikaupunkiamme tunnetuksi.

Liikunnallisin terveisin

ROYAL CYCLING TEAM RY

 

PDF-tiedostoroyal_.pdf (164 kB)
Tästä linkistä löytyy Etelä-Suomen Sanomissa 13.9.2020 julkaistu juttu
PDF-tiedostoET_Terveys 07-2018.Polkijat.pdf (554 kB)
ET Terveys -lehdessä 9.8.2018 julkaistu lehtikirjoitus RCT 65+ -ryhmästä