Seuran esittely

 

Royal Cycling Team ry kuntopyöräilyseura perustettiin vuonna 1980 pyöräilyä ja liikuntaa aktiivisesti harrastavien kuntoilijoiden toimesta.

Seuran toiminnan periaatteena on pyöräilyn ja muun liikunnan edistäminen kuntotasolla, tukea juniorityötä sekä ohjata nuoria kykyjä seurojen valmennukseen. Jäsenilleen seura järjestää kuntoajoja, liikennevalistusta sekä erilaista toimintaa fyysisen ja henkisen kunnon edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Jäsenemme ovat aktiivisesti osallistuneet paitsi itse järjestämiimme, niin myös koti- ja ulkomaisiin pyöräilytapahtumiin, kuten Maratonpyöräilyyn, Pirkan Pyöräilyyn, Turku Touring -tapahtumaan sekä moniin muihin ajoihin eripuolilla maata. Ulkomaisiin pyöräilytapahtumiin ovat jäsenemme osallistuneet mm. Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa sekä Virossa.

Seura on järjestänyt vuosittain heinäkuussa Royal-Pyöräilyn, joka ajetaan Salpausselän maisemissa. Ajo on suosionsa ansiosta säilyttänyt asemansa ja osallistujien määrä on ollut parhaimmillaan yli 400 pyöräilijää. Royal-Pyöräilyyn osallistujat ovat tulleet ympäri Suomea, lisäksi tiettävästi kaukaisin osallistuja on ollut Japanista asti. Tapahtuman ansiosta olemme tehneet kotikaupunkiamme tunnetuksi.

Liikunnallisin terveisin

ROYAL CYCLING TEAM RY

 

PDF-tiedostoET_Terveys 07-2018.Polkijat.pdf (554 kB)
ET Terveys -lehdessä 9.8.2018 julkaistu lehtikirjoitus RCT 65+ -ryhmästä