Seuran ajoasu

Syyskokouksen 2019 päätöksen mukaisesti seuran ajoasun toimittaa Bioracer. Seuralla on valittavana kaksi eri sarjaa, Prof Bodyfit on endurance-tyylinen mukava ajopaita ja nopeimmille kuskeille on tarjolla Epic-sarjan vaatteet, jotka on suunniteltu kilpailukäyttöön eli kansan suussa puhutaan aero-asuista. Epic-sarjaa on saatavana myös naisten ladyfit-sovitteena.

 

Ajoasun kokotaulukko on 1/xs - 9/5xl. Seuran ajohousuja saa seuraavia: lyhytlahkeinen ajohousu, pitkälahkeinen ajohousu ohuella tai paksulla kankaalla. Pehmuste on valittavissa 20 eri vaihtoehdosta. Yläosaa on valittavana seuraavasti: lyhythihainen ajopaita, pitkähihainen ajopaita ohuella tai paksulla kankaalla sekä tuuliliivi, jossa on takataskuaukot.  Paitoihin ja liiveihin saa nimipainatuksen ja silikonigripit halutessaan.

 


 

Royal-Pyöräilyn ajopaita

 

Seuran varastossa on vielä joitakin oheisen kuvan mukaisia Royal-Pyöräilyn ajopaitoja. Paidan hinta on seuran jäseniltä 35 € ja muilta 40 € (mahdolliset postituskulut 5 €). Royal-Pyöräilyn ajopaitoja on jäljellä kokoja S, M ja L.