Seuran ajoasu

Syyskokouksen päätöksen mukaan seuran ajoasun toimittaa tällä hetkellä Bioracer. Seuralla on valittavana kaksi eri sarjaa, Prof Bodyfit on endurance-tyylinen mukava ajopaita ja nopeimmille kuskeille on tarjolla Epic-sarjan vaatteet, joka on suunniteltu kilpailukäyttöön eli kansan suussa puhuvat aero-asuista. Epic-sarjaa on saatavana myös naisten ladyfit-sovitteena.

 

Ajoasun kokotaulukko menee 1/xs - 9/5xl. Seuran ajoasua saa Lyhytlahkeinen ajohousu, pitkälahkeinen ajohousu ohuella sekä paksulla kankaalla. Pehmuste on valittavissa 20 eri vaihtoehdosta. Yläosaa on valittavana Lyhythihainen ajopaita, Pitkähihainen ajopaita ohuella ja paksulla kankaalla sekä tuuliliivi jossa on takataskuaukot.  Paitoihin ja liiveihin saa nimipainatuksen ja silikonigripit halutessaan.

 


 

Royal-Pyöräilyn ajopaita

 

Seuran varastossa on vielä joitakin oheisen kuvan mukaisia Royal-Pyöräilyn ajopaitoja. Paidan hinta on seuran jäseniltä 35 € ja muilta 40 € (mahdolliset postituskulut 5 €). Royal-Pyöräilyn ajopaitoja on jäljellä kokoja S, M ja L.