Spinning

3.10.2013

 

 

X-tri Lahti ja pyöräilyseura RCT (Royal Cycling Team) käynnistävät yhteisen spinning-vuoron maanantaisin klo 19-20 Gym1:llä, osoitteessa Vapaudenkatu 16 Lahti. Vuorot alkavat maanantaina 21.10.2013 ja jatkuvat maaliskuun loppuun.

 

Maksu suoritetaan kassalle 5€/krt/jäsen ja kassalla on myös lista, johon kirjataan nimi ja seura. Maksuvälineinä käyvät käteisen ja korttien lisäksi myös Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit, Luottokunnan VirikesetelitTyky kuntosetelit, Tyky-Online, Eazybreak, Ticket Mind&Body ja Sporttipassi.

 

Tunnit ovat viikonlopun pitkien lenkkien vuoksi lähtökohtaisesti hieman matalatempoisempia ja jokainenhan voi spinningissä säädellä omaa rasitustasoaan. 
Spinning antaa loistavan mahdollisuuden kehittää pyöritystekniikkaa ja ylläpitää tuntumaa läpi talven. Mahdollisesti järjestetään myös muutamana viikonloppuna useamman tunnin spinning-maratoneja, näistä lisää myöhemmin.

 

Pyörien polkimiin käyvät pyöräkengät Shimano SPD -klosseilla tai sitten lenkkarit. SPD-klossit vaativat oikeanlaiset kengät.